Termeni si conditii

Utilizarea continutului “Site-ului”

 1. Protectia proprietatii intelectuale
 2. Suspendarea accesului
 3. Modificari aduse site-ului
 4. Inregistrare, parole si responsabilitati
 5. Comunicare
 6. Atentie!
 7. Forta majora
 8. Diverse
 9. Legi aplicabile si jurisdictie

Termenii prezentului document dateaza de la data aparitiei lui pe prezentul site.

 1. Utilizarea continutului Site-ului
  Puteti copia si imprima continutul site-ului doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
  Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea detinatorilor site-ului:
  a. Reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
  b. Modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea detinatorilor site-ului.
  c. Indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al site-ului asupra continutului.
  Orice utilizare a continutului site-ului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: juridic@foxcom.ro
 1. Protectia proprietatii intelectuale
  Continutul si designul site-ului, precum si orice alt material avand legatura cu site-ul trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “Continut site”), apartin site-ului si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea detinatorilor site-ului. Orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE, ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Numele, logo-ul (blazonul) si gama de produse prezentate, sunt marci inregistrate de catre titularul prezentului site, acestea apartinand in exclusivitate titularului de site sau sunt utilizate in baza contractelor de licenta si/sau a acordurilor de utilizare obtinute de la titularii de drept.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la titularul site-ului sau de la titularii respectivi, cu instiintarea titularului de site, constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legilor in vigoare. 

 1. Suspendarea accesului
  Site-ul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.
  In cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile punctului 3 al prezentului document.
 1. Modificari aduse site-ului
  Site-ul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, site-ul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.
 1. Inregistrare, parole si responsabilitati
  Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Site-ul nu va va cere niciodata parola conturilor dvs. in mesaje mail sau SMS. Va sfatuim, asadar, sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in Internet cafe-uri, spre exemplu).
Nici o transmisie de date prin intemediul Internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, site-ul nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Astfel, va avertizam ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.
Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul site-ului, indiferent ca accesul se realizeaza de catre un utilizator sau un abonat al site-ul. Siteul nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la continutul sau. In situatia in care se descopera o accesare de acest gen, site-ul isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la continutul sau, fara posibilitatea returnarii sumelor de bani care au ramas nefolosite din abonamentul platit de dvs.

– pentru toate articolele, comentariile, mesajele, replicile, imaginile postate pe site de catre minori, parintii acestora sunt singurii responsabili si declara ca si-au dat acordul scris detinatorului site-ului, ca minorii sa utilizeze acest site.

– pentru toate articolele, comentariile, mesajele, replicile, imaginile postate pe site de catre minori, parintii acestora declara ca si-au dat acordul utilizarii folosintei in mod perpetuu si cu titlu gratuit a acestor informatii de catre detinatorul prezentului site.

– detinatorul site-ului isi rezerva dreptul de a nu posta toate imaginile, comentariile transmise de catre minori si de a selectiona si insera in prezenta sectiune numai anumite comentarii, imagini etc. De asemenea, detinatorul site-ului are dreptul de a sterge oricand articolele, comentariile, mesajele, replicile, imaginile postate pe site de catre minori, fara nicio instiintare prealabila.

– la cererea scrisa a parintilor, detinatorul site-ului va sterge in termen de 48 de ore de la primirea cererii toate articolele, comentariile, mesajele, replicile, imaginile postate pe site de catre minorii apartinand parintilor care au solicitat stergerea respectiva; de asemenea, detinatorul site-ului va confirma primirea cererii respective si efectuarea operatiunii de stergere.

– orice propunere de reteta postata pe site va fi utilizata gratuit, proprietarii retetelor postate declara ca nu au nici o pretentie de ordin pecuniar in legatura cu postarea si/ sau publicarea respectivelor retete, sfaturi culinare, etc. 

 1. Comunicare
  Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest Serviciu va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul dvs. Complet. Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de site este supusa urmatoarelor limitari:
  – Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind “publicitate” la diverse categorii de bunuri si servicii.
  – Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor site-ului niciun fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de site sau prin intermediul altor mijloace de comunicare.
  – Nu puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea “confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen si la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.
  – Nu puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.
  – Nu puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea site-ului sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
  – Nu puteti colecta in niciun fel informatie identificabila personal de la utilizatorii sau membrii site-ului.
  – Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicare puse la dispozitie de site.
  – Nu puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la mesaje ale caror sursa este ascunsa.
  Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie (chat, forum, email, mesaje private, liste de discutii, etc.), sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi site-ul pentru price paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.
  Prin publicarea unui mesaj al dvs. in sectiunile de pe site in care este permis acest lucru, a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate in site, sunteti de acord sa cedati site-ului dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.
 1. Atentie !
  Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, site-ul nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului site-ului, a software-ului site-ului ori a produselor si serviciilor aparute sub egida sa. Site-ul nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca site-ul va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.
  Site-ul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, site-ul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.
  Sunteti de acord sa exonerati de raspundere site-ul pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare (fara a se limita la acestea) si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.
 1. Forta Majora
  Site-ul, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre site nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa site-ului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la site, lipsa functionarii conexiunii la Internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare, greva, etc. 
 1. Diverse
  Schimbarea termenilor prezentului acord.

Site-ul este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Insa, atunci cand acesti termeni se vor modifica, site-ul va va notifica prin publicarea comentariului cu schimbarile intervenite, in homepage.
a. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.
De asemenea, unele servicii oferite de site pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.
Publicitatea si continutul furnizat de alte parti.
Parti ale continutului inclus in site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care site-ul are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului site-ului pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Site-ul nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, site-ul nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.
Notificari. Orice notificare catre site trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

 1. Legea care guverneaza acordul
  Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea in vigoare din Romania. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare numai in fata instantelor romanesti competente.

Va multumim!